Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer

Tel : 079 - 3439922
info@tandartsverlinden.nl
Kwaliteitsregister tandartsen
Links naar andere sites

Op deze pagina vindt u links naar andere sites die betrekking hebben op tandheelkunde en volgens ons nuttige informatie bevatten. Bij iedere link staat tevens kort beschreven wat voor soort informatie u kunt verwachten.


Allesoverhetgebit.nl Een allesomvattende site op het gebied van informatievoorziening over het gebit. Het biedt informatie over mondgezondheid, tandheelkundige vergoedingen en tandartspraktijken.
Ivoren kruis Hier vindt u allerlei informatie die direct of indirect betrekking heeft op het gebit. U kunt hierbij denken aan informatie over mondhygiëne, het volwassenen- en kindergebit, veelgestelde vragen en nog veel meer.
NMT De website van de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde. Naast het professionele deel is er ook een deel voor ´het publiek´.
TandartsPlein Heeft u vragen over mondhygiëne, een slechte adem, fluoride, pijnklachten, een ‘second opinion’ of verzekeringen. U vindt alles op TandartsPlein.
www.orthodontist.nl Alles wat u over orthodontie wilt weten.
www.tandarts.nl Op deze website o.a. een mooi geanimeerde voorstelling van het gebit met tanden en kiezen die u kunt aanklikken. Daarachter vind u de uitleg van de nummering en nog veel meer.
Informatiepunt BSN in de zorg Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het burgerservicenummer (BSN) in de zorg en het landelijk elektronisch patiëntendossier (EPD).
het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Nog meer informatie over het gebruik van het burgerservicenummer (BSN) in de zorg.
privacy | disclaimer © EB Software Solutions